Zorgverzekering

Zorgverzekering

 

December is de maand om over te stappen van zorgverzekering, je hebt tot 31 december de tijd om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering waarmee je geld kan besparen voor jezelf.

Vanaf dit jaar kan je niet alleen geld besparen voor jezelf, maar ook geld verdienen voor het RSG! De Commissie Commerciële Betrekkingen is een samenwerking aangegaan met UnitedConsumers (VGZ) en met een partner die het RSG-zorgportaal heeft ontwikkeld.

Via deze partners kunnen we €24 (RSG-zorgportaal) tot wel €60 (UnitedConsumers i.s.m. VGZ) krijgen per afgesloten verzekering. Let er hiervoor wel op dat je gebruik maakt van de websites vermeld op deze pagina! Makkelijk geld verdienen voor jezelf en het RSG dus.

Voor meer informatie over de beide partners kan je hieronder op de namen klikken. Stuur deze pagina (www.hetrsg.nl/zorgverzekering) ook vooral door naar vrienden, familie, collega’s en huisgenoten!

UnitedConsumers in samenwerking met VGZ

Ben je op zoek naar een goede, maar vooral ook goedkope zorgverzekering? Dan zit je hier goed. De beste zorgverzekering van Nederland met 10% korting sluit je namelijk af via het UnitedConsumers ZorgCollectief. Vanaf € 104,58 per maand ben je verzekerd van de beste zorgverzekering, zonder verhoging van je eigen risico. UnitedConsumers biedt u dit voordeel aan samen met zorgverzekeraar VGZ. Via UnitedConsumers ben je verzekerd van een goede en relatief goedkope zorgverzekering, zodat je meer geld overhoudt om leuke dingen van te doen. UnitedConsumers regelt je overstap en staat bovendien altijd als tussenpersoon voor je klaar. Ga je liever voor de laagste premie? Kies dan voor de zorgverzekering van Bewuzt vanaf € 101,35, zonder korting. Goed voor elkaar. Voor meer informatie kijk je op de site van UnitedConsumers.

Direct je zorgverzekering van VGZ of Bewuzt afsluiten doe je via  https://www.unitedconsumers.com/redir.asp?cid=rsg&sid=&lid=51 om €60 te verdienen voor het RSG!

 Ps. Wil je geen verzekering van VGZ of Bewuzt? Kijk dan in het RSG-zorgportaal.

 

Het RSG-zorgportaal

In het RSG-zorgportaal, die met de hulp van ONVZ door Hapré Zorg & Inkomen aan ons ter beschikking is gesteld, kan je vijftien verschillende zorgverzekeringen met elkaar vergelijken. Het RSG-zorgportaal biedt de mogelijkheid om je huidige polis te vergelijken met de vijftien opgenomen verzekeraars en daarnaast kan je een keuzehulp doorlopen die je helpt bij het kiezen.

De zorgverzekeraars die opgenomen zijn in het RSG-zorgportaal zijn Anderzorg, Besured, CZdirect, De Friesland Zorgverzekeraar, Delta Lloyd, Ditzo, FBTO, HEMA, OHRA, ONVZ, PNOzorg, Promovendum, Stad Holland, Univé en ZorgDirect.

De goedkoopste basisverzekeringen met €385 eigen risico zijn van Univé (€100,95) en Anderzorg (€102).

Bereken je eigen premie met aanvullende verzekeringen of een hoger eigen risico en sluit je zorgverzekering af via https://rsg.bedrijfsvergelijker.nl/ om €24 te verdienen voor het RSG!

Ps. VGZ en Bewuzt zijn niet opgenomen in het RSG-zorgportaal, deze verzekeringen sluit je af via UnitedConsumers.

Voor vragen kan je contact opnemen met de Commissie Commerciële Betrekkingen via commercielebetrekkingen@hetrsg.nl.

Lid worden

Lees alles over het lidmaatschap bij RSG.

Open feesten