Sociëteit

Sociëteit Asker V

Sinds jaar en dag heet de Sociëteit van het RSG ‘Asker’, hetzelfde geldt voor ons huidige pand, genaamd ‘Asker V’. Dit is dan ook het vijfde pand dat de vereniging betrokken heeft. Alle naamgeving binnen het RSG is gebaseerd op de Noordse mythologie, zo ook ‘Asker’ wat de eerste mens betekent. Onstaan uit een boom heeft Asker van de Goden het leven ingeblazen gekregen en is dus het begin van het menselijk leven. Zoals de Sociëteit het belangrijkst onderdeel is van de vereniging.

Sociëteitsruimtes

Het RSG telt twee  sociëteitsruimtes; Midgard en Alfheim. In Midgard is de meest gebruikte ruimte, deze is maandag, dinsdag en donderdag geopend voor alle leden. Afheim is de kleinste sociëteitsruimte, deze wordt voornamelijk gebruikt door commissies, disputen en jaarclubs voor hun besloten borrels.

Feestruimte

Elke woensdagavond zijn we te vinden in Thor, de grote feestruimte van Asker V. Onder leiding van onze eigen DJ’s feesten we hier elke week door tot in de vroege uurtjes. Deze ruimte, verdoemd naar de God van de Donder, bestaat uit een bargedeelte en een dansgedeelte.

 

Vergaderruimtes

Het RSG kent in totaal meer dan 30 commissies en de meeste van deze vergaderen op regelmatige basis. Het pand kent 3 vergaderruimtes die zich allemaal op de tweede verdieping vinden. Alle voorzien van een grote tafel en comfortabele zitplekken bieden zij commissies de ruimte om te vergaderen.

Studieruimte

Alle leden van het RSG zijn student, dit blijft immers een voorwaarde om lid te worden van onze studentenvereniging. Het RSG biedt ter ondersteuning hiervan een ruimte geheel ingericht met computers. Doordeweeks vind je hier veelal leden die studeren of commissiewerk verzetten.

Lid worden

Lees alles over het lidmaatschap bij RSG.

Open feesten