Bedrijven

Samenwerken met RSG

Het Rotterdamsch Studenten Gezelschap (RSG) is met circa 500 leden een middelgrote vereniging voor studenten, gelieerd aan zowel de Erasmus Universiteit Rotterdam als aan de Rotterdamse hogescholen. RSG, opgericht in 1921, is een vereniging die zich door de jaren heen heeft laten vormen door haar leden. Van ondergronds gaan tijdens de Tweede Wereldoorlog, corporaal tot in de jaren ‘60, een meer vrije periode in de jaren ’70 en een alternatieve wending in twee decennia hierna, heeft RSG haarzelf ontwikkeld tot een vereniging met een grote diversiteit aan leden die gelijkwaardigheid, vrijheid en diversiteit hoog in het vaandel hebben staan. Binnen RSG worden vele activiteiten georganiseerd voor zowel leden als niet-leden.

 

De waarde van RSG voor uw bedrijf

De grootste waarde van RSG voor uw bedrijf, zijn onze leden. De leden van RSG zijn van nature nuchtere mensen die zich kenmerken door betrokken en ondernemend te zijn. Dit komt onder andere voort uit het samenwerken binnen commissies, die verantwoordelijk zijn voor het organiseren van verschillende activiteiten. Tevens bestaat er grote verscheidenheid op het gebied van studierichtingen onder de leden. Van Geneeskunde tot Economie, van Bedrijfskunde tot Psychologie. RSG is op alle markten thuis.

 

Mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden om uw bedrijf in contact te brengen met onze leden en andere bezoekers. Zo bezoeken jaarlijks duizenden nieuwe studenten onze vereniging tijdens de Eurekaweek, de introductieweek van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast wordt jaarlijks het festival ‘Nachtblind’ georganiseerd. De bezoekers van dit festival beslaan niet enkel onze leden, maar ook vele externe bezoekers. Uiteraard organiseren wij ook interne festivals en feesten. Ook kunt u denken aan het plaatsen van berichten op ons interne communicatieplatform Speakap, in de maandelijkse mail aan onze leden, een pagina in de Almanak of een banner op een van onze websites. Daarnaast is het mogelijk om een inhousedag met onze leden te organiseren en vacatures te delen binnen de vereniging. Natuurlijk staan wij ook open voor andere suggesties om uw bedrijf bekend te maken onder onze leden.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met ons, dan komen wij graag met u in contact.
Dit kunt u doen door te e-mailen naar commercielebetrekkingen@hetrsg.nl of te bellen naar 010 – 411 83 16.

 

Wij werken graag aan een groeiende en bloeiende samenwerking!

Lid worden

Lees alles over het lidmaatschap bij RSG.

Open feesten