R.S.G. Serious Request

R.S.G. Serious Request

Ieder jaar doen wij onze eigen variant van Serious Request. Dit doen wij door in 24 uur zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel. We zijn de hele 24 uur te volgen via een livestream!
Deze keer vond het plaats op 12 en 13 december 2023.

Dit jaar was het goede doel het Prinses Beatrix Spierfonds. Dit fonds zamelt geld in voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. In Nederland zijn er zo’n 200.000 mensen met een spierziekte.
Naast geld ophalen voor onderzoek vindt het Spierfonds het belangrijk mensen in te lichten over de impact van spierziekten. Mirjam Mahieu van het Spierfonds kwam langs om ons alles te vertellen over het fonds. Dit was een goede en interessante toevoeging aan ons programma!

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen stellen we een programma op en doen we gekke acties om medestudenten te motiveren geld te doneren (denk hierbij aan: een vieze smoothie drinken, haren verven, milimeteren, en dit jaar zelfs een tattoo zetten!)

We hebben ons einddoel ruim gehaald en hebben in totaal €3.363,- opgehaald! We zijn hier enorm trots op en willen iedereen nogmaals bedanken die gedoneerd heeft! 💚

Tot maatschappelijke groei en bloei,

De Maatschappelijke Betrokkenheidscommissie