98e dies: Dies Fatalis

98e dies: Dies Fatalis

Het is alweer een tijdje geleden dat we op de Vereniging onze verjaardag gevierd hebben. Op 1 november 1921 is het RSG opgericht en hier staan we nog altijd jaarlijks bij stil. Dit gaat gepaard met allerlei feestelijke activiteiten. Elk jaar in een ander jasje gegoten, zodat de Dies commissie haar eigen creativiteit erin kwijt kan. Met het thema “Dies Fatalis” heeft de commissie met veel passie en plezier een mooie week georganiseerd waarin er naast veel nieuwe activiteiten ook veel tradities voorbij zijn gekomen.

Op 25 oktober is de Dies op traditionele manier geopend door middel de constitutieborrel. In het weekend hebben we door Rotterdam gecrost tijdens de puzzelrit en op de maandag in een bus tijdens de busjool. Het zwembadfeest in het Rivierabad in Spijkenisse was erg geslaagd en de chilldag de volgende dag net zo zeer. Op vrijdag hebben we de week afgesloten met een Fratparty en daarmee was de week rond.

Het was een week boordevol leuke activiteiten waar we allemaal met een glimlach naar terugkijken en daarmee tegelijk vol spanning afwachten naar wat de volgende Diescommissie ons dit jaar zal brengen.