97e Dies: Lang Leve dan Dies!

97e Dies: Lang Leve dan Dies!

Tijdens de Dies staan we stil bij het feit dat de Vereniging weer een jaar ouder geworden is. Dit heugelijk moment wordt altijd goed gevierd. Elk jaar in een ander vorm met andere activiteiten. Zo veranderen de thema’s ieder jaar en de samenstelling van de commissie die het organiseert. Iets wat daarentegen nooit verandert zijn de tradities. De tradities komen elk jaar weer terug. Het thema “Lang Leve dan Dies” lag dan ook mooi in lijn met de tradities zoals de Vereniging ze kent.

De RSG-ers konden tijdens de twee weken met festiviteiten genieten van onder andere een traditionele avond, een LAN-Party, een zwembadfeest en ook een bierfietsjool! De bierfietsjool was wel het meest vernieuwende van deze week. Hierbij zijn we met honderd RSG-ers, verdeeld over zes fietsen, door Rotterdam gaan fietsen. Op de fietsen hebben we onder het genot van een lekker biertje, RSG liederen gezongen.

Er zijn herinneringen gemaakt, tradities herleefd en vernieuwende activiteiten ondernomen. Dat het volgend jaar weer net zo een mooie week mag worden!